A török labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában Dzsudzsák Balázs csapata négy veretlen meccs után újra kikapott. A magyar válogatott játékosa ezúttal hét perc játéklehetőséget kapott, a Genclerbirligi a győzelemnek köszönhetően megelőzte a Bursasport.
Fotó: Europress - Shaun Botterill/Getty Images
Múlt héten a Süper Lig 20. fordulójában a Bursaspor hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a Basaksehirrel. Dzsudzsák Balázs akkor egyetlen percet sem játszott, és sokáig úgy tűnt, hogy egy héttel később sem lép pályára.

A magyar játékost végül csapata utolsó cseréjeként a pályára küldték a 83. percben. Ekkor már 2-0-ra vezetett a Genclerbirligi, előbb Ante Kulusic szerezte meg a vezetést a 69. percben, majd egy perccel később El Kabir állította be a végeredményt.

A mai eredménynek köszönhetően mindkét csapatnak 25-25 pontja a van a török bajnokságban, a Genclerbirlig a 11. helyen áll, míg a Bursaspor a 12.

A Bursaspor nemrégen kiesett a Török Kupából, egy harmadosztályú csapat verte ki őket. Akkor többek közt a 66. percben lecserélt Dzsudzsákot is felelőssé tették Törökországban.