Nem tudott bemenni az Újpest stadionjába a tegnapi bajnoki meccsre a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck, mert nem engedték be a parkolóba. Az Újpest szerint a rendőrség, a rendőrök szerint a klub hibázott.
Bernd Storck szövetségi kapitányt és segítőjét, Andreas Möllert szombaton nem engedték be az Újpest–Videoton bajnokira - erről a Nemzeti Sport írt. Az Újpest szombat esti tájékoztatása szerint nem a klub hibájából nem jutottak be a stadionba.

„Nem a klub vagy a rendezők hibáztak, a rendőrkordonon nem tudott átmenni a szövetségi kapitány. Ott még rendező sem volt a klubtól. Ez az eset kellemetlen számunkra, és sajnáljuk a történteket, de nem érezzük magunkat hibásnak” – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Ágai Kis András az Újpest kommunikációs igazgatója.

Ehhez képest a rendőrség ma reggel közleményt adott ki, amiben azt állítják: nem a rendőrök hibáztak.

„Tévesen jelentek meg azok az információk több internetes hírportálon, miszerint a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és segítője 2016. február 13-án a Szusza Ferenc Stadion biztosításakor nem jutott át a rendőrkordonon, így nem tudott részt venni az Újpest-Videoton labdarúgó mérkőzésen. A valóság ezzel szemben az, hogy a szövetségi kapitány a rendőri biztosításon áthaladt, azonban a civil biztonsági szolgálat munkatársai nem engedték be gépjárművével a VIP kapunál" – írja a police.hu.