Halottá nyilvánították a több mint negyven éve nyomtalanul eltűnt Lord Lucant, akit a család dadájának meggyilkolásával gyanúsítanak.
John Bingham halotti bizonyítványát már kiállították, és ezzel a modern kori brit kriminalisztika egyik legrejtélyesebb ügyét le is zárták jogi értelemben. Bingham, vagyis lord Lucan 1974-ben tűnt el közvetlenül azután, hogy a dadát, Sandra Rivettet a család londoni otthonában agyonverték. Lord Lucan a gyilkosság éjszakáján egy bérelt autóval először egyik barátja dél-angliai házához, majd a közeli Newhaven kikötőjébe hajtott. Itt már csak a kocsit találták meg a rendőrök, akik az autó belső terében vérnyomokat is felfedeztek.

Binghamet azóta senki nem látta. Felesége nem sokkal később azt mondta, hogy eltűnése előtt férje beismerte neki Sandra Rivett megölését, de a tragédiát balesetként emlegette. Lady Lucan szerint férje Newhavenben felszállt egy kompra, majd a tengerbe ugrott.

Felesége magyarázatát viszont sokan nem hitték el. Eltűnése óta a lordot Franciaországtól Mozambikon, Dél-Afrikán és Indián át Ausztráliáig rengetegszer vélték látni, de hivatalosan soha nem sikerült bizonyítani, hogy valóban róla van szó. Az ügy mostani jogi lezárásával Lord Lucan fia, George Bingham több mint negyven év után örökölheti a családi vagyont és címet.