2015 több külföldi híresség számára is szerelmet hozott. Többek közt Sandra Bullocknak, aki fotós és persze rendkívül sármos szerelme mellett úgy tűnik, ötven fölött virágzott ki igazán. Nézd meg, a legnagyobb sztárok közül még kik lépnek boldogságban úszva az új évbe!
Sandra Bullock és Bryan Randall: a bájos színésznőről nyáron derült ki, hogy végre ismét szerelmes. Választottja pedig nem más, mint a 49 éves, dögös fotós, Bryan Randall, aki adottságait kihasználva modellkedett is. Sandy ezúttal egy igazi álompasit fogott magának!
Gwen Stefani és Blake Shelton: a The Voice amerikai zsűritagjai már régóta ápolnak közeli barátságot, idén azonban szorosabbra fűzték a szálakat. November elején erősítették meg, hogy a pletykák igazak, egy párt alkotnak.
Irina Shayk és Bradley Cooper: a dögös orosz topmodell és a sármos A-listás színész szerelme május óta tart. Irina tavaly karácsonykor szakított öt év után Christiano Ronaldo focistával, a negyvenéves Bradley pedig március óta volt szingli Suki Waterhouse modellel történt szakítását követően. Egyiküknek sem kellett hosszasan várni az új szerelemre.
Taylor Swift és Calvin Harris: februárban a brit zenei díjátadón találkoztak, március óta pedig folytak a találgatások arról, vajon együtt vannak-e. Az énekesnő és a skót dj-énekes kapcsolatát Taylor az Instagramon erősítette meg, egész egyszerűen egy közös fotóval.
Suki Waterhouse és James Marsden: Bradley Cooper csinos exe nem sokáig sírt a színész után. A modell ma már egy másik kék szemű sztár, az X-menes James Marsden oldalán keresi a boldogságot.