Április 9-én, a vélhetően mérsékelt érdeklődéssel kísért Tim Bradley elleni harmadik találkozóval indítja az idei évet a korábbi pound for pound listavezető Manny Pacquiao.
Valószínűsíthetőnek tűnt, hogy a filippínó bunyós politikai ambíciói miatt az említett meccs után visszavonul, ám ő egyelőre nyitva hagyja a kaput, mint mondja, egy Floyd Mayweather elleni visszavágó reményében:

"Már a Bradley-meccs véglegesítése előtt hangsúlyoztam, hogy erre a revansra pályázom. Az ok egyszerű, egy igazán nagy durranással akarom befejezni a karrieremet. És mi más lehetne a legjobb lezárása a pályámnak, mint egy meccs a korszak első számú ökölvívója ellen? Tavaly májusban már megadhattuk volna a rajongóknak ezt a nagy meccset, de akkor, bizonyos kiküszöbölhetetlen körülmények miatt, nem azt kapták az emberek, amit vártak. Így nem csak Floyd és az én karrierem mögött maradnak kérdőjelek, hanem az is felvetődik, hogy nem lenne-e jobb magasabb szinten lezárni mindkettőnk történetét. Lezárni egy olyan üzlettel, amibe belekezdtünk mi ketten, de nem tudtuk tiszességesen lerendezni..."