Nicola Hollands testvére, Charlotte nagyon fiatalon, 22 évesen halt meg leukémiában. A nő ezért egy különleges és elég bizarr módon emlékezett meg róla...
A 27 éves anyukát szörnyen megrázta 5 évvel fiatalabb testvére halála. A 22 éves Charlotte ugyanis leukémiában szenvedett, az agresszív betegség pedig sajnos hamar legyőzte a szervezetét.
A két lány mindig is közel állt egymáshoz, Nicola pedig úgy döntött, különleges módon emlékezik meg húgáról. Ezért egy hatalmas angyalt tetováltatott a hátára, ami Charlotte jóságát és kitartását szimbolizálja, de ez nem minden, a felhasznált tintába az elhunyt lány hamvait is belekeverték. „Charlotte mindig hatalmas része volt az életemnek, azért döntöttem a tetoválás mellett, mert így örökre velem lehet” – árulta el Nicola a DailyMail-nek.
A fiatal nő azonban nem érte be a hátára rajzolt angyallal, és húga hamvaiból egy gyűrűt is készíttetett magának. Állítása szerint így méltóképpen megemlékezhet Charlotte-ról, az ékszert éppen ezért különleges alkalmakkor veszi fel.