A Fidesz szerint azért alakított pártkatonákból álló hálózatot az MSZP, hogy a baloldal bevándorláspárti és betelepítéspárti politikáját terjessze országszerte a helyi közösségekben.
A nagyobbik kormánypárt keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője azt mondta, egyedül pártja rendelkezik mind a 106 választókerületben társadalomszervezőkkel, akik nem pusztán egy pártot képviselnek, hanem segítőszolgálatot biztosítanak olyanoknak is, akik nem az MSZP tagjai vagy nem politikai alapon kérnek segítséget. Véleménye szerint a Fidesz legyőzéséhez csak a helyi közösségek megszervezésével lehet 2018-ban eljutni.

A Fidesz közölte, meg fogja védeni az országot és a magyar településeket is az illegális bevándorlóktól. Hozzátették: ehhez széles társadalmi támogatottságot és felhatalmazást kaptak az emberektől, hiszen az összegyűlt aláírások száma azt mutatja, hogy a Magyarországon élők elsöprő többsége támogatja a kormányt a kvóta elleni küzdelemben.

Foorrás: MTI