Az észak-alföldi városban szombaton délelőtt kezdte szidalmazni a Dankó István utcában munkát végző embereket egy ott lakó fiatal férfi, minden előzmény nélkül.
Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a fiatal férfit, aki minden ismert ok nélkül kövekkel dobálta meg az utcájában munkát végző embereket Hevesen, és az egyik megdobott férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

A nyomozás eddigi adatai szerint az észak-alföldi városban szombaton délelőtt kezdte szidalmazni a Dankó István utcában munkát végző embereket egy ott lakó fiatal férfi, minden előzmény nélkül. A dühöngő ezt követően több követ is felszedett az út széléről, és azokkal dobálta meg a sértetteket. Negyedórával később ugyanaz a férfi megjelent a korábban megdobált személyek otthona előtt, egy kéziszerszámmal megrongálta a kerítést, majd ismét megdobta valamivel az ott lakó férfit, aki ennek következtében életveszélyes sérülést szenvedett. 

Az esetről értesített rendőrök előállították a 18 éves elkövetőt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol őrizetbe vették, és büntetőeljárást indítottak vele szemben, garázdaság és életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt, egyben kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését is.

Forrás: police.hu