A Pólus Online szerkesztősége megbízásából felemelő érzés volt részt venni, azon a számomra első olyan kormányinfón, ahol megbizonyosodhattam Lázár János rátermettségéről és szókimondásáról. 
A tegnapi kormányinfó után arra gondoltam, hogy szemlézgetek kicsit a baloldali médiában, hátha írnak valamit arról a szóbotlásról, amikor lázár komcsikat említett egy zűrös üggyel kapcsolatosan, amit feltehetően a mostani baloldal követett el (vagyis annak az elődje, vagy utódja - már fene sem tudja). 

És ámbár mit látok. Több baloldali észosztó háttérember elkezdett felháborodni, kiverni a balhét, hogy ők bizony nem ám szocik. Hogy ők bizony nem ám loptak. Illetve ők nem azok a szocik, akik loptak. Szóval mindegy, de sehogy nem lehetett kikeveredni abból, hogy melyik szoci az a szoci, amelyik nem az a szoci aki lopott. 

Úgyhogy borult a bili, a sorok között futott mindenki, amerre látott, hogy megtalálja Önmagát. amit úgy látok nem igazán sikerül nekik, mert élesen szembe mennek azokkal a közösségi igényekkel, amelyre a magyar társadalom számot tart. 

Szóval no szensz, live szubkultúra, találkozunk a jövő heti kormányinfó után. 

Horváth Hanna - Pólus Online