Fél órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatalt, akik betörtek egy sörözőben tartott zártkörű rendezvényre, majd ott nekiestek a vendéglátónak Győrszentivánon.
A Győr-Moson-Sopron megyei településen vasárnapra virradó éjszaka zártkörű rendezvényt tartottak egy helyi sörözőben, amikor hajnali három óra körül két hívatlan, ittas férfi jelent meg a helyszínen, és több vendégbe is belekötötte. Az üzemeltető a vendéglőből kitessékelte a két fiatalembert és bezárta a bejárati ajtót; pár perc elteltével azonban az elkövetők egyike berúgta az ajtót és kitörte egy ablak üvegét, társa pedig a buli házigazdájához lépett és megütötte. 

A sértett a történtek után értesítette a rendőrséget, így pár percen belül járőrök érkeztek a sörözőhöz; őket látva a két elkövető elfutott a helyszínről. Messzire azonban nem jutottak, mert a rendőrök a környék átvizsgálása után, 30 percen belül elfogták és előállították őket a Győri Rendőrkapitányságra. A nyomozók a két, 20 illetve 25 éves győri lakost garázdaság és rongálás miatt hallgatta ki gyanúsítottként.

Forrás: havariapress