Hetekkel a bukaresti tűzvész után negyvenhatra emelkedett az áldozatok száma. A bukaresti kormány hétfői rendkívüli ülésen megszavazta az anyagi támogatást a kórházakban ápoltaknak.
A bukaresti belvárosi klubban október végén volt tűz, amit a pirotechnikai eszközök okoztak. Akkor 26 ember meghalt a helyszínen és további 150 megsérült. Az egyik Izraelbe szállított beteg hétfőn vesztette életét, ezzel 46-ra emelkedett az áldozatok száma.

A bukaresti kormány rendkívüli ülésén anyagi támogatást szavazott meg a sebesültek kórházi ellátására. A román kórházak betegeit, - jelenleg 83 sérültet- ellátásuk teljes idejére 6000 lejjel, azaz 420 ezer forinttal, míg a külföldi kezeléseket havi 7500 euróval támogatják.

A külföldi gyógykezeléssel 35 esetben éltek, akiket a román légierő és a NATO gépei szállítottak Belgiumba, Hollandiába, Ausztriába, Izraelbe, Németországba, Nagy-Britanniába, Norvégiába és Magyarországra is. A hétfői halálesettel együtt összesen négyen vesztették életüket útközben, vagy a külföldi kórházakban.