Az október 23-i bemutatója utáni harmadik hétvégére látványos módon a földbe állt a 790 millió forintos állami támogatással, összesen több mint egymilliárd forintból készült Veszettek nézettsége.
Goda Krisztina társadalmi drámájára csütörtök és vasárnap között mindössze 222-en váltottak mozijegyet az egész országban.

Ha vetünk egy pillantást a film napi nézettségi adataira, egészen riasztó kép tárul elénk.

A Veszettek harmadik hétvégi országos nézőszámai
- Csütörtök: 40 néző
- Péntek: 40 néző
- Szombat: 68 néző
- Vasárnap: 74 néző

Hozzá kell tenni, hogy a Veszettek korábbi sikertelensége miatt már olyan kevés moziban futott a hétvégén, hogy még az is csak nehézségek árán tudta volna megnézni, aki amúgy kíváncsi lett volna rá.

Vasárnap például mindössze öt vetítése volt a filmnek az egész országban, ennyi lehetőség közül választhatott az, aki eldöntötte, hogy bevállalja az önbíráskodó kopaszokról szóló Goda Krisztina-filmet:
- 14:30 - Uránia Nemzeti Filmszínház (Budapest)
- 17:00 - Puskin mozi (Budapest)
- 18:00 - Krúdy mozi (Nyíregyháza)
- 20:45 - Művész mozi (Budapest)
- 21:10 - Cinema Agria mozi (Eger)

Hogy kontextusba helyezzük a Veszettek harmadik hétvégi 222 fős, brutálisan alacsony nézőszámát, elég megnézni, hányan ültek be a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan-ra a premierje után ugyanennyi idő elteltével. Reisz Gábor vígjátéka - ami a Veszettek állami támogatásának 263-ad részét (3 millió forintot) kapta a Filmalaptól - tavaly novemberben a harmadik hétvégéjén 4 425 nézőt vonzott, azaz hússzor annyit, mint most Goda filmje.