Karai Anna Négy Kerék Turnéját élvezhetik azok, akik 2015. november 27-én pénteken ellátogatnak a hajdúszoboszlói Rock Caféba. 

Helyszín: Rock Cafe, Rákóczi utca 119., Hajdúszoboszló, 4200
Időpont: 2015. november 27 (19:30)

Kara Annáról nagyvonalakban 

Karai Anna és zenekara már 2013 óta koncertezik. A 2012-es The Voice műsorból ismerték meg a legtöbben, ahol egy Paramore dalt énekelt. Azóta saját dalaival hódít, ugyanebben a stílusban. Valamint Magyarországon képviseli a zenekart a brand new eyes - Paramore tribute zenekarával.

Már kiskorától kezdve szerelmese a zenének. Zenei általános iskolában tanult, azóta zongorázik, orgonán is játszott. Több kórusnak is tagja volt, még a gimnáziumban is, ahol sok zenei versenyen ért el eredményeket. Az ELTE-n tanult ének-zene tanítónak és a diplomamunkája sem szól másról, mint a helyes hangképzésről.  


2006-ban kezdte könnyűzenei pályáját a Shania Twain tribute élén, majd 2007-ben csatlakozott a Napfénypresszó zenekarhoz, ahol már saját számokat írt. Rengeteget koncertezett szerte az országban, sok zenekarba hívták énekelni, és ki is próbált mindenféle zenei stílust. Az amerikai punk-rock, a country, a funky-pop, a powermetal és a jazz sem áll messze zenei ízlésétől. A Bubble Babes nevű csajzenekarával hódította meg a legtöbb rajongóját. Itt mutatta meg először scream-technikáját, amitől a TV-nézők körében is híres lett. A megdöbbentő hang sokakban nyomot hagyott.
Végül saját zenekart alapítottak Tarcsai Ádámmal (Moby Dick, Bloody Roots) és korábbi zenészismerőseivel. Ezt láthatjátok és hallhatjátok most úgy, mint A "Karai Anna". Saját számaikkal új stílust teremtenek Magyarországon, kitaposva ezzel az utat a hozzájuk hasonló zenészeknek, akik a modern pop-rock-metál zene megszállottjai.

A zenekar tagjai: Tarcsai Ádám (dob), Narday Álmos (gitár), Tóth Szunya Krisztián (gitár), Nagy Zoltán (basszusgitár).