Lesz egy film, amiben Az éhezők viadala sztárja lesz a zűrös csaj. Ez azért nem olyan meglepő, viszont a készülő alkotásnak ő a társ-forgatókönyvírója is, méghozzá a népszerű komika, Amy Schumer mellett.
Jennifer Lawrence és Amy Schumer a magánéletben a legjobb barátnők. Egy ideje azonban közösen is dolgoznak: együtt írnak filmet. Hogy pontosan miről fog szólni, még nem lehet tudni, de nekik szerencsére már vannak elképzeléseik. Eddig olyanokat mondtak a sajtónak, hogy alkotásuk „vicces” lesz, „mocskos” és „igazi”.

Azt is elárulták, hogy a filmben Schumer játssza majd a rendes lányt. "Amy karaktere nagyon egyben van. Élete álma, hogy légiutas-kísérő legyen. A reptéren dolgozik" – mondta Lawrence. "Én meg jó zűrös leszek" – tette hozzá, bár valószínűleg sejtette, hogy ez senkit sem fog meglepni.
Aztán a színésznő barátnőjével való kivételes kapcsolatát ecsetelte. "Nagyon hasonló a humorérzékünk, nyilvánvalóan, és nem félünk, ami egyszerre jó és rossz, mert nem tudni, mi lesz így a film korhatár-besorolásával" – mondta. Később, amikor az Entertainment Tonight megkérdezte tőle, kik lesznek a férfi partnereik a készülő műben, a színésznő kifakadt: "Nem, nem, nem, nem, nem... Fiúk nem igazán lesznek benne."

Ahogy azt nemrég megírtuk, Lawrence kíméletlen – és teljesen jogos – harcot folytat az ellen a hollywoodi gyakorlat ellen, hogy az A-kategóriás színésznők ugyanolyan feltételek mellett kevesebb pénzt keresnek, mint férfi színésztársaik. És ebben nemcsak Amy Schumer támogatja, hanem például Bradley Cooper is.