Egy bérlakásban ütött ki tűz, valószínűleg egy hősugárzó miatt. A gyerekágy lángra kapott, a benne fekvő csecsemő testfelszínének 70 százaléka megégett, harmad- és negyedfokú égési sérüléseket szenvedett. 
Vélhetően egy hősugárzó miatt kapott lángra egy gyerekágy Orosházán, a tűzoltók egy nyolc hónapos kisfiút hoztak ki életveszélyes égési sérülésekkel szerda délelőtt. A helyszínre az Oroscafe.hu szerint mentőhelikopter is érkezett. A lap azt írja, a csecsemő testfelszínének 70 százaléka megégett, harmad- és negyedfokú égési sérüléseket szenvedett. A lakásban keletkezett tüzet még az orosházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, a beavatkozók áramtalanították az épületet, majd biztosították a helyszínt. Az eset kapcsán tűzvizsgálati hatósági eljárás indult, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja az eset körülményeit. 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál az MTI-nek azt mondta: a kisfiún már a helyszínen életmentő beavatkozásokat kellett elvégezni, a csecsemőt mentőhelikopterrel vitték Budapestre. 

Forrás: HVG