2017-ben új Pókember-filmet kapunk, ezúttal a Marvel felügyelete alatt (de még mindig a Sony gyártásában), új főszereplővel és egy olyan történettel, ami részét képezi a 2008-as Vasemberrel indult Marvel-univerzumnak. A képregényfilmes stúdió a 19 éves Tom Hollandet választotta a szerepre, és egy nemrég napvilágot látott videó tanúsága szerint a fejesek jól döntöttek.
A 2017-ben érkező új (egyelőre hivatalos cím nélküli) Pókember ismét egy reboot lesz, tehát A csodálatos Pókember első és második részében látottakat el lehet felejteni, ráadásul Andrew Garfield is ment a levesbe: helyét a 2010 óta színészkedő Tom Holland veszi át.

A mindössze 19 éves Holland egy középiskolás korú Peter Parkert fog alakítani, aki olyan hősökkel él egy világban, mint Vasember, Amerika Kapitány és a többi Bosszúálló – talán mondanunk sem kell, hogy ezzel rajongók millióinak álma válik majd valóra. A Pókember-mániások viszont nemcsak ennek örülhetnek, hanem annak is, hogy Tom Holland komolyan veszi a szerepet, erről tanúskodik legalábbis az alábbi videó, amelyben a srác kivételes akrobatikus képességeiből láthatunk egy kis ízelítőt.
A videót elnézve nem kétséges, hogy Tom Holland tökéletes választás a nyurga, tinédzser Peter Parker szerepére, és külön jó hír, hogy valójában nem kell 2017-ig várnunk filmes bemutatkozására, hiszen a fiatal színész alakította Pókember már a 2016 májusában érkező Amerika Kapitány: Polgárháború-ban is fel fog tűnni.