Piskóta: 
7-8 tojás, 
2ek víz, 
7ek. cukor, 
1 sütőpor, 
6 ek liszt

Elkészítés: 
Kisütjük a piskótánkat. A tojás fehérjét felverem. A sárgáját és a cukrot habosra keverem,majd a sütőport hozzáadom. Ezeket összetöltöm,bele a 6 ek liszt(kakao). A tepsit kivajazom,kilisztezem 180 fokon aranybarnára sütöm.

A piskótákból korong alakokat formázunk ha nincs más egy pohárral is megfelel.Vigyázzunk ne legyenek nagyok azok a korongok.
Krémhez:
3 tojássárgája, 
3 dl tej, 
50 dkg vaj, 
25 dkg cukor, 
1 cs van. cukor, 
5 dkg liszt

Elkészítése: 
A krémhez a tejnek a felét feltesszük a gázra forrni  25 dkg cukorral,  A másik felét a tojással és liszttel simára keverjük. Majd ezt a 2 masszát sűrűre összefőzzük. Ekkor jöhet bele a van cukor.

Ha ez megvan a két pogácsa korong közé krémet teszünk,összeragasztjuk majd az oldalára is kenünk és kókuszreszelékbe forgatjuk!