Hétfőn az ESPN csatornán debütál az Ébredő erő legújabb előzetese, melyről egyelőre nem sokat tudni, de új poszter már van.
Az igazán nagy Star Wars fanatikusoknak az a tény, hogy a mozihoz elkészült az új plakát, önmagában is nagy hír. Az pedig még annál is nagyobb szenzáció, hogy Han Solo után Leia hercegnőről is láthatnak fotót. Azt eddig lehetett tudni, hogy Harrison Ford és Carrie Fischer visszatér az új történetben, azonban a színésznőről eddig egy képkockát sem adott ki a stúdió.

Az új poszteren azonban már ő is feltűnik, sajnos elhíresült kontyai nélkül. Ez persze sok rajongót elkeseríthet, de az új frizurája sem lesz kevésbé extravagáns, valószínűleg még évtizedekig visszatér majd minden ovis és iskolás farsangon, mint ahogy korábbi kakaós csigái is jelen voltak az elmúlt években.

Az amerikai ESPN sportcsatornán, a hétfő esti foci alatt debütál a várva várt mozi új előzetese, így valószínűleg holnapra már tele lesz a rövid trailerrel az internet. Addig lehet gyönyörködni az új plakátban...

forrás: dailymail.co.uk