Nem csak a produktív munkát kényesen kerülő dolgozókat, de a szervezési, folyamatbeli hibákat is kiszűrheti a Login Autonom kft. munkaidő-nyilvántartáson alapuló döntéstámogatási rendszerével. A cég ügyvezetője szerint úgy érhető el sokszoros megtérülés a befektetéssel, hogy a már meglévő erőforrások hatékonysága növekszik.
Az, hogy valaki nyolc órán keresztül a munkahelyén tartózkodik, még korántsem egyenlő azzal, hogy ugyanennyi időt hasznos munkával is tölt. A Login Autonom szoftvereivel többek között azt is kiderítheti, hogy mekkora a különbség a valós termelés és a potenciális kibocsátás között, és hogy hol keletkezik ez az eltérés.

Gyakori tévhit, hogy az ilyen rendszerek a folyamatos megfigyelés tudatával kényszerítik munkára az alkalmazottakat, sokszor ugyanis egyáltalán nem a munkatársak hibája az üresjárat. Otti Csaba, a Login Autonom ügyvezetője elmondta: számos példa van arra, hogy a nem megfelelő anyaggazdálkodás, a termelési folyamat esetlensége, vagy munkaszervezési hibák miatt nem tudtak produktív munkát végezni a dolgozók, ezekre pedig csak úgy derülhet fény, ha összefüggéseiben vizsgáljuk a munkaidőt és a termelési adatokat. Ezt az átláthatóságot kínáljuk a cégvezetőknek – tette hozzá.

Ha kíváncsi arra, pontosan hogyan működik egy ilyen rendszer, kattintson az alábbi videóra!