A Rák kellemetlen konfliktusokba keveredhet, az Oroszlán végre újra szépnek látja az életet, a Mérleg kapcsolata a vártnál jobban alakul.
Kos (március 21.-április 20.)

Tengernyi teendői közül azt sem tudja, hogy melyikhez kezdjen hozzá. Vannak közöttük a kedvére valók is, de sajnos legalább ugyanannyi, ha nem több a nemszeretem feladat.

Bika (április 21.-május 20.)

Kezd rájönni, hogy az új társa az alapvető érzelmi biztonság igényét sem elégíti ki. Úgy érzi, új kapcsolat után kellene néznie, de előtte szeretné gyorsan lezárni a régit.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Izgalmakkal teli hétnek néz elébe, és nem lesz egy nyugodt perce sem. Feladatokban sem szenved hiányt, amit örömmel vállal, főleg mert komoly anyagi haszonnal jár.

Rák (június 22.-július 22.)

Erőszakossága miatt kellemetlen konfliktusokba keveredik, ami erősen megviseli az amúgy is érzékeny lelkét. A békülésre nem igazán hajlik, pedig sokkal jobb lenne a hangulata.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Sikeresen túl jut egy nehéz perióduson, és most újra szépnek látja az életet. Életkedve a régi, nem sajnálja a pénzt szórakozásra, legszívesebben magához ölelné az egész világot.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)

Anyagi téren biztosan áll a lábán, veszteségtől nem kell félnie. Ha csak nem hallgat a szívére, amikor kölcsönért folyamodnak rokonai. Csak akkor adjon, ha tudja nélkülözni a pénzt.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

A vártnál jobban alakul a kapcsolata a kedvesével, pedig már az utóbbi időben komolyan foglalkoztatta a szakítás gondolata. Elhatározza, hogy ad még neki egy utolsó előtti esélyt.

Skorpió (október 23.-november 21.)

Fordítson több figyelmet az egészségi állapotára, ne halogassa a kivizsgálást, ha a panaszai nem múlnak. Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás, s most ez nagyon igaz.

Nyilas (november 22.-december 21.)

A munkahelyi problémák kötik le minden figyelmét, s nem képes a családi életében maradéktalanul helytállni. Nem elég a saját baja, hanem még a párja neheztelését is hallgathatja.

Bak (december 22.-január 20.)

Nehezen viseli az otthoni feszültségeket, legszívesebben haza sem menne, de nem teheti meg. Igaz próbálja húzni az időt, hogy minél később érjen haza, de ez csak olaj a tűzre.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Különösebben nagy jövedelemre ne számítson, sőt inkább csak óvatosan költekezzen! Igyekezzen ellenállni a vásárlás kísértésének! A szerelemben viszont nem kell óvatoskodnia.

Halak február (február 20.-március 20.)

Szerelemben megpróbálja átvenni az irányító szerepét, amit a társa csak nehezen tolerál. Legalábbis csak egy darabig kész az együttműködésre, mert nem akar másodhegedűs lenni.

Forrás: hirado.hu