Elkészült az idén második alkalommal sorra kerülő Generációk Csatája elnevezésű asztalitenisz-gála részletes programja. A káposztásmegyeri Jégpalotában rendezendő december 20-i esemény külföldi sztárvendége a svéd Jan-Ove Waldner és a belga Jean-Michel Saive lesz.
A szervezők keddi tájékoztatása alapján a kapukat 14 órakor nyitják ki, saz érdeklődőknek lehetőségük lesz találkozni "az asztalitenisz Mozartjának" is nevezett, olimpiai bajnok, hatszoros világbajnok Waldnerrel, valamint a többi fellépővel, akik dedikálnak is.

A gála 16.10-kor kezdődik, Waldneren és a belgák hét olimpián szerepelt, Európa-bajnok és Európa Top-12-győztes klasszisán, Saive-en kívül asztalhoz lép majd a kétszeres vb-aranyérmes Klampár Tibor, a hét Eb-diadallal büszkélkedő Tóth Krisztina, továbbá Pattantyús Ádám, Fazekas Péter, Szudi Ádám, Ecseki Nándor, Majoros Bence, Bruckner Máté, Juhász Patrik és András Csaba.

Ahogy a szervezők fogalmaznak, a névsor önmagában garancia a felejthetetlen élményre, s a közönség olyan történelmi mérkőzések szemtanúja lehet, mint Waldner és Klampár 1989-es, dortmundi vb-negyeddöntőjének "visszavágója" vagy a kettejük által most először alkotott duó párharca az ifjúsági Európa-bajnok Szudi, Ecseki páros ellen.

A program mintegy háromórás lesz, jegyeket a generaciokcsataja.hu oldalon keresztül lehet vásárolni.

Forrás: MTI