Lagzi Lajcsi akaratán kívül keverte bele a filmgurut a botrányába. Az előzetesben ülő zenész ugyanis egy évekkel előtti interjúban azt állította, hogy Andy Vajna is vásárolt tőle lakást az elhíresült lakóparkban. Utóbbi határozottan tagadja az állítást.
Galambos Lajos „energiaspórolás” címszóval hirdette lakóparkjában lévő lakásait, lehet, hogy ez keltette fel Andy Vajna figyelmét is, hiszen a zenész szerint a sikeres üzletember is vásárolt tőle egy apartmant – írta meg a Blikk egy régi interjúra hivatkozva.

Az ismert hollywoodi producer korábban soha nem járt Tatán, de amikor ellátogatott hozzám, nagyon megtetszett neki a város.

“Büszke vagyok arra, hogy Andy Vajna is vásárolt egy lakást” – mondta el évekkel ezelőtt a börtönt egyre rosszabbul viselő zenész, ám a filmguru tagadja, hogy valaha üzletet kötött volna Lajcsival.


A hír nem igaz. A szóban forgó lakóparkban nem vásároltam ingatlant.

“Soha nem is volt szó erről, a lakópark létezéséről az újságokból értesültem” – cáfolta a róla felröppenő híreket a TV2-re is szemet vető üzletember, így valószínű, hogy Lajcsi ezzel a kijelentésével csupán népszerűsíteni próbálta az ingatlanokat. 

Forrás: Ripost