Chris Martin az elmúlt évben megannyi nővel folytatott viszonyt, elméletileg. Az angol színésznőt azonban felvállalja, amit bizonyára jelent valamit...
A lány, aki elcsavarta Chris Martin fejét. (Fotó: Rex Features)
Az az egy biztos, hogy dúl a szerelem. A Coldplay frontembere az utóbbi hónapokban többször is a címlapokra került Jennifer Lawrence-szel folytatott titkos kapcsolata miatt.

A fiatal amerikai tehetség és Chris Martin elvileg hónapokig együtt járt, aztán Gwyneth Paltrow és a gyerekek miatt szakítottak, ezután megint összejöttek, majd végül augusztusban, a nevetséges titkolózás miatt, ismét szétmentek. Mindezen információkat tényként kezelik a külföldi lapok, pedig soha nem látta őket senki kézen fogva vagy ölelkezve, netán csókolózva. Nem úgy Annabelle Wallisszal, akivel nyár vége óta randizgat az énekes. Az ő kapcsolatuk láthatóan felnőttebb viszony, hiszen többször lehetett őket kéz a kézben látni, hétvégi párizsi kiruccanásuk pedig végképp bizonyíték arra, hogy nem szingli többé a popsztár.

A pár a francia fővárosban pont úgy viselkedett, mint bármelyik tini gerlepár, le sem tudták venni egymásról a kezüket. Bár egy kicsit talán gyorsnak tűnik Chris részéről a váltás, az ismerősök szerint ez az új kapcsolat egyáltalán nincs elkapkodva, ami kimondatlanul is sokat sejtet Martin Jenniferrel való évődésének mibenlétéről.

forrás: people.com