Több, mint két hete, szeptember 4. óta keresték azt a 20 éves békéscsabai fiút, Sz. Mártont, akinek Budapest belvárosában veszett nyoma. A fiatalembert holtan találták meg, valószínűleg öngyilkos lett.
Az egyetemista Pécsre akart eljutni, utoljára a fővárosi V. kerületben, a Szemere utca és Szent István körút környékén látták. A Bors információi szerint nem csak a laptopja, hanem a telefonja is Marcinál volt, az még néhány nappal az eltűnése után is kicsöngött, igaz, a fiatalember nem vette fel. Azóta viszont elnémult a készülék. A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának Hallgatói Önkormányzata a Facebookon azt írta: az eltűnt fiú a PTE TTK vegyész szakos hallgatója, és valószínűleg Pécsre indult, amikor nyoma veszett.

A Bors utolérte a fiú édesapját, aki elmondta: sosem fordult elő korábban, hogy a fia eltűnt: "Jól tanult, szerette az egyetemet, az volt a terve, hogy mindenképpen elvégzi ezt az iskolát. Nem tudom, mi történhetett a fiammal. Sajnos nem tudom kizárni, hogy valamilyen bűncselekmény áll a háttérben... "– tette hozzá az aggódó édesapa.

A Velvetnek nyilatkozva az édesapa megerősítette, hogy fiára Németországban találtak rá. "A kinti rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló jelet, valószínűleg öngyilkos lett" - nyilatkozta.