Arra lennénk kíváncsiak, hogy ez a két pénz éhes fehérnépnek egyáltalán nem nevezhető személy, mennyi gázsit szakított a bulvármédiától azért, hogy keverjenek egy műbalhét. Gondolom, hogy a balhé folytatásaként bekövetkező jogi költségeket bőven kifutja ez az összeg. De nézzük csak a megmondóemberek alul kvalifikáltságra vajazó nyilatkozatát, az ügy legújabb fejleményében. Figyelem a vélemény és a balhé kamu. Hülyének néznek, hogy legyen min csámcsogj, mert ez nekik a pénz.
Miután Bálint Antónia hetek óta határozottan tagadja, hogy valaha is felhívta volna a Hajdú családot, hogy pocskondiázza őket, Sarka Katáék úgy döntöttek, hogy hangfelvételüket egy igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

A Class Fm hangmérnöke már korábban is arra az eredményre jutott, hogy a női hang Toncsié lehet, most pedig a szakember is egyezést talált. Sarka ügyvédjének elmondása szerint már csak egyetlen kibúvója lehet Antóniának.

"Azt kell tudni az ilyen hangfelvételek esetében, hogy a személyazonosságot azért nem lehet megállapítani száz százalékosan, mert ugyanilyen hangfrekvencia lehet még egy, ha például ikertestvére lenne Bálint Antóniának. Ez az egy választ el a teljes bizonyosságtól" - magyarázta dr. Berényi András, aki azt is tisztázta, hogy Toncsinak ittas állapotban kell-e újabb hangmintát adnia a hiteles eredmény érdekében.

"Ez egyszerűen egy marhaság, hogy innia kell ahhoz, hogy vizsgálható legyen a hangfelvétel. A szakértőknek erre megfelelő eszközeik vannak, amivel a hangazonosság megállapítható és a személyazonosság is nagy valószínűséggel" - mondta a Mokkában a jogi képviselő, aki feljelentésre biztatja Katát.