Az igéző tekintet fontos, ahogyan az is, hogy elkerüljük a karikás, petyhüdt bőrt a szemünk körül.
Mindig csak az ajkairól beszélnek, pedig Angelina Jolie szemei igazán igézőek. Bár sok fotón (és filmben is) retusálják, Angelina szemének színe a zöld és a szürke keveréke, az írisz körül pedig enyhén barnás árnyalatú.
Ha már szóba került Angelina Jolie, akkor beszéljünk a férjéről, Brad Pittről is. Akinek pillantására a Hét év Tibetben filmből mindenki emlékszik. Pitt egyébként egy interjúban azt mondta, hogy olykor piperkőcebb, mint a felesége.
Csillogóan barna szeme van Csepregi Évának, ráadásul sem a karikák, sem a petyhüdt bőr nem okoznak neki gondot.
Courteney Cox imádja szeme színét, és ez teljesen érthető. A színésznő soha nem engedte, hogy jellegzetes kékesszürke szemét más színűre retusálják a magazinok címlapfotóin. Saját bevallása szerint akkor néz ki 10 évvel fiatalabbnak, ha kevesebb, és természetesebb hatású sminket visel.
Vándor Éva bizony már 60 éves, de ez rajta aztán nem látszik. „Büszkén tudom felvállalni a koromat, mert egyáltalán nem érzem néninek magam. Sosem panaszkodom, nem a negatívat látom meg először. Tudom, hogy mennyire fontos őszintének lenni saját magunkkal” – mondta a színésznő, aki nem a sebészkésnek köszönheti csodás kinézetét, hanem az Ultherapy kezelésnek.