Magasabb gázsit akar kapni az Összezárva Friderikusszal című műsoráért a csatornától a sztár. Nem biztos, hogy meg tudnak állapodni.
Az a hír járja, hogy Fridi 30 millió forintot szeretne kapni a rendkívül népszerű műsor folytatásáért, de a gyártó, producer Hajdú ennél tízmillióval kevesebbet, húszmilliót ajánlott neki. A Blikk megkérdezte Hajdú Pétert, hogy mi igaz a pletykákból. "A műsor folytatásáról még valóban nem írtuk alá a szerződést Friderikusz Sándorral. Akit egyébként messze a legjobb tévésnek tartok Magyarországon, így bármekkora összeget kérhetne, de erről természetesen nem adok ki információt." - nyilatkozta a producer.
A lap természetesen felhívta Friderikusz Sándort is, aki nem repesett az örömtől, hogy ebben az ügyben keresik. "Hogy húszmillió? Meg harmincmillió? Lehetne 200 millió is…" – viccelődött Friderikusz, aki ennél többet azonban nem kívánt mondani.

Egy bennfentes azonban elárulta a napilapnak, hogy a honoráriumban lévő tízmilliós különbség ellenére is van esély arra, hogy megállapodjon egymással Hajdú és Friderikusz.

Forrás: Kiskegyed