Mint korábban arról beszámoltunk belső vizsgálatot indított Kocsis Máté polgármester annak kiderítésére, hogy miért robbant ki tettlegességig fajuló konfliktus augusztus 20-án a józsefvárosi önkormányzat állami ünnepségén.
Az üggyel kapcsolatban, az RTL Klubbal ellentétben még nem kaptunk érdemi információt (ahogy ők sem, csak mendemondákra hivatkoznak), viszont egy magát megnevezni nem akaró olvasónk arról számolt be szerkesztőségünknek, hogy az augusztus 20-án a Józsefvárosban pofozkodó férfit látta, amint előző nap a tüntetés szervezőitől egy borítékot vesz át. 

Ugyanakkor ismeri a kétes hírű fiatalembert, aki úgy a Gyurcsány mint a Bajnai kormány idején országos projekteket pályázott és kapott. 

Olvasónk elmondása szerint, a tüntetésről készült videón szereplő vállalkozó a Gyurcsány-Bajnai korszakban gazdagodott meg és utóbbi időben egyre jobban felemeli hangját a kormány intézkedései ellen. 

És nem mellékesen szoros kapcsolatot ápol a DK valamint Együtt politikusaival. Úgynevezett puszipajtásak. Együtt esznek, isznak. 

Szerettük volna megtudni, hogy az utóbbi időben a fent említett vállalkozó kapott-e megbízást Józsefváros önkormányzatától, de erre olvasónk nem tudott érdemi választ adni. 

Mint írja. Mióta megszűnt a cég, amely a fent nevezett vállalkozó megbízásából alvállalkozóként a Gyurcsány korszakban őt is foglalkoztatta, azóta nincsenek információi (mint ahogy azt válaszában írja) a pofozkodó ügyködéseiről.