Dzsudzsák Balázs fel volt háborodva, amikor az Anzsi Mahalacskához való távozása után sokan megkérdőjelezték a döntése helyességét, mondván: ezekkel a képességekkel kár csak a pénzre hajtani, és nem egy olyan futballcsapathoz igazolni, ahol be tudja futni azt a pályát, amelyre hivatott.
Ekkor 2011-et írtunk, fél évvel később eladták a Dinamónak közel húszmillió euróért, ahol kiegyensúlyozatlan a helyzete: ebben a szezonban csak 45 perc jutott neki… Decemberben lejár a szerződése, vagyis még most akarnak pénzt csinálni belőle, de a transfermarkton megtippelt 11 milliós vételárát senki sem fogja megadni.
Négy évvel az Anzsi-kaland után újra költözne Balázs. A Bursaspor az ő szempontjából „futballtemető”, a Herthában Dárdai Pál mellett vissza tudná küzdeni magát az európai futballtérképre. Ha egyáltalán akarja…

Dzsudzsák a minap visszakérdezett, amikor korábbi szerelméről és annak legújabb, a szokásoknak megfelelően dúsgazdag párjáról kérdezték: „Ki az a Zimány Linda?” – felelte cinikusan Balázs. Nos, Dzsu­dzsák távolságtartása a pénzhez álszentnek tűnik. Ugyanazt a mentalitást képviseli a futballban, mint Zimány Linda a magánéletben. A hölgynek nemigen van más választása, ha luxusban akar élni, Balázsnak viszont lenne. Az ő tehetsége nem merül ki abban, hogy Porschékban és Bentley-kben villog, Balázs jó futballista, csak sajnos hiányzott belőle a mértéktartás, amely az okos döntésekhez kell, és a menedzs­mentje sem gondolkozott helyette…

Balázsnak ez az utolsó esélye, hogy jó döntést hozzon. 24 évesen sem fért bele az Anzsi-féle hiba, mert negyedik éve issza a levét, 28 évesen már végképp nem engedheti meg magának, hogy a parkolópályán rostokoljon. Máskülönben süllyesztőbe kerül, és pár év múlva nevét hallva már csak azt kérdezik a fiatal focirajongók: ki az a Dzsudzsák Balázs?

Forrás: Bors