t a legmenőbb divatbemutatókon, sokszor a legnagyobb hollywoodi hírességek is végiglejtenek a kifutókon, ami néha remekül, de néha inkább kínosan sül el.

1. BEYONCÉ
Beyoncé láthatóan imádta rövid modellkarrierjének minden pillanatát, akárcsak a közönség. :)

2. JANE FONDA
Jane Fonda az összes fiatal szépséget megszégyenítő magabiztossággal sétált végig a kifutón 2011-ben Naomi Campbell jótékonysági divatbemutatóján.

3. ELLEN DEGENERES
A népszerű műsorvezetőnő a kifutón való szereplést is viccként fogta fel és mókásan lejtett végig a Richie Rich 2011-es tavaszi kollekciójában.

4. KIM KARDASHIAN
Igazán meglepő volt az apró termetű Kim Kardashiant Christian Audigier 2007-es kollekciójának darabjaiban a kifutón látni, lehet jobban tette volna a híresség, ha nem vállalja a felkérést.

5. LADY GAGA
Az énekesnő hű maradt különc stílusához a Mugler 2012-es divatbemutatóján is, mai napig nem értjük, hogy tudott ezekben a cipőkben botlás nélkül végigsétálni a kifutón az énekesnő.

6. RITA ORA
Rita Orát tavaly láthattuk Donna Karan kollekciójának bemutatóján, az énekesnő  a kifutón is igazi dívaként tündökölt, cseppet sem fogta magát vissza.

7. TAYLOR SWIFT
Taylor a Victoria’s Secret nagyszabású showjainak fellépőjeként vonult végig a kifutón, ahol pontosan ugyanúgy festett karcsú alakjával mint egy szupermodell.