A Veol információi szerint tömegverekedés volt vasárnap hajnalban Balatonfüreden egy felkapott szórakozóhelynél, ahol két társaság vitája fajult el tettlegességig.

A megyei lap úgy tudja, a biztonsági őrt is megütötték. A megyei rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást az ügyben. 

Amit a Veol viszont nem tud, vagy inkább nem akar tudni, azt már az egyik áldozat osztotta meg Facebook-oldalán: 

Hát, sajnos én jól megjártam. Tegnap egy füredi szórakozóhelyen a semmiből a betonnak löktek fejjel. Súlyos testi sértés. 

Most kaptam a hírt: afrikai orvostanhallgatók voltak a tettesek. A támadó vadak 35-en (!) voltak, Budapesten tanuló kameruni orvostanhallgatók. Ha ilyen a leendő értelmiségi rétegük, akkor milyen bozótlakók özönlenek be nap mint nap akadálytalanul a zöldhatáron keresztül? 

Megérkezett a rendőrség szokásos semmitmondó nyilatkozata Balatonfüred egyik szórakozóhelyéhez 2015. augusztus 9-én hajnali négy óra körüli időben verekedés miatt kértek segítséget – közölte a Veol megkeresésére Frankó Marianna megyei rendőrségi szóvivő. 
A rendőri erők néhány percen belül a helyszínre értek és intézkedtek a jogsértőkkel szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján egy együtt ünneplő nagyobb társaság és a szórakozóhely néhány vendég között alakult ki szóváltás, amelyet tettlegesség követett. 

A verekedés következtében egy nő megsérült. Összesen hét ember ellen indult ez idáig az ügyben rendőri eljárás, közülük ötöt előállítottak. 

Az ügyben a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. 

Az eset körülményeinek tisztázása az elrendelt büntetőeljárás feladta. 

A megtámadott 26 éves fitneszmodell eredeti Fb-bejegyzése:


https://veol.hu/hirek/tomegverekedes-fureden-1718676  Hát, sajnos èn jòl megjàrtam. Tegnap egy füredi szòrakozòhelyen...
Posted by Csilla Kálmán on 2015. augusztus 9.