Rendőrségi sajtótájékoztatók tömkelege után bizony nem hagyhatjuk szó nélkül azoknak csinos, okos és karakán szereplőit. Persze ha csak a hölgyekről beszélünk. És bizony-bizony be kell valljuk, hogy igen csak jó ízléssel választ a rendőrség, ha a szóvivők megválasztásáról van szó. 

Első cikkünkben most szeretnénk bemutatni azokat a szépségeket, akik nap mint nap beszámolnak a bűnüldözők és a közlekedésbiztonságiak áldozatos munkájáról. Most elsősorban - férfi szemmel -, a hölgyeket vesszük szemügyre. Későbbi cikkünkben majd munkatársnőm fogja bemutatni Önöknek, a hím nem képviselőit, akik - ahogy ő fogalmaz -, csöppet sem maradnak le női társaiktól. 

Elsőként szeretnénk bemutatni önöknek Csiszér-Kovács Viktória r. ezredest, rendőrségi főtanácsost, aki az országos rendőr-főkapitányság szóvivőjeként, végzi munkáját. Gyönyörű barna szemeivel és határozott kiállásával egy karizmatikus személyiségként áll a média kereszttüzében. 
De hogy továbbra is a sajtófelügyeletnél maradjunk, vessünk egy pillantást a szomorkás szemű, de annál aranyosabb Csillag Melinda c. r. alezredes, rendőrségi tanácsosra, akinek megjelenésekor mindenkiből felszakad a szeretet, 
Ha már a sajtóügyeletnél tartunk, nem hagyhatjuk szó nélkül a gyönyörű kék szemű szőkeség, Pap Judit c. r. alezredes, rendőrségi tanácsos, komoly, szigorú és határozott kiállását, amelynek láttán elinal a bűnözők bűncselekmény iránti bátorsága, 
Folytatva a sort, hagy vessünk egy pillantást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei RFK kötelékében tevékenykedő gyönyörű mosolyú és igéző barna szemű Szabó-Berdár Csilla r. főhadnagyra, akinek fellépéséből kitűnik, hogy igenis komolyan veszi a társadalmi normákat: a felelősségtudat meglétét és a család szerepét. 
Borsod-Abaúj-Zemplén megye után vegyük szemügyre a Fejér Megyei RFK kötelékében dolgozó Horváth Diána r. zászlóst, aki a huncutul zöld szemével, és kemény kiállásával ellentétben, valójában egy angyali lelket hordoz magában. 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei RFK kötelékében dolgozó, szőke hajú, huncutul kék szemű Szabó Zita r. alezredest viszont a teljes titokzatosság és elérhetetlenség jellemezi. Ettől válik ő egy olyan szépséggé, akire a legtöbb férfitársam kihívásként tekint. 
De ha már a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei RFK-nál tartunk, csodáljuk meg a kemény kiállású, barna szemű Pásztorné Kovács Ágnes r. őrnagyot, akiből a kisugárzó szeretetigény annak egymásra történő kölcsönhatása által felnyitja az őszinte lelkű emberek szívét a szeretetre. 
A Nógrád Megyei RFK sajtóosztályának csapatát gazdagítja az a szomorkásan kék szemű, de határozott Dankóné Nagy Éva r. alezredes, aki magas rezonanciájú nőies lelkével ellentétben, kiállásával, a bűnüldözés igazi rangereként jelenik meg a széles közönség előtt. 
Nógrád Megyei után látogassunk el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei RFK sajtóosztályára és ismerkedjünk meg a varázslatosan szép kék szemű, szőke hajú, kultúrakedvelő és modern felfogású Fedor Rita r. századossal, akinek fellépésekor, a férfi embernek az az érzése támad, hogy egy ilyen nő mellett elképzelhető ez egész élet. 
Végezetül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei RFK-nál maradva, ismerkedjünk meg a öld szemű, sportos kiállású szépséggel, aki nem más mint Fehérvári Marietta  r.százados. Huncutul tökéletes mosolya közben, az embernek csak egy dolog jut eszébe: "Inkább vele szeretnék futni, mint előle".
Reméljük cikkük nemcsak olvasók, hanem az érintettek tetszését is elnyerte, mert meg kell vallanom szívből szólt. 

Bencze Attila/Pólus Online