Kedden újra 310 alá bukott az euróárfolyamunk, amivel eltávolodtunk a korábbi mélyponttól. Egyelőre ugyanakkor úgy tűnik, hogy újabb hullámvasútra ültünk fel, az elmúlt hetek erősödései ugyanis nem bizonyultak tartósnak. 


AlfaTrader – a kereskedés teljesen átlátható, új dimenziója: devizakereskedés és világpiacok egy képernyőn, közvetlenül a likviditást nyújtó bankok árjegyzésével. (x)
hirdetés

A kedvezőtlen tőkepiaci hangulat ellenére a forint tegnap ismét erősödni kezdett a vezető devizákkal szemben, aminek keretében két egységgel eltávolodott a korábbi kéthetes mélypontjától az euróval szemben. Kedden így újra 310 alatti jegyzéseket látunk, ugyanakkor az elmúlt hetek mozgásai alapján ebből nem lehet arra következtetni, hogy új irány alakult volna ki ebben a keresztben. 
Újra 310 alatt az euró!

Ennél látványosabban erősödtünk a dollárral szemben tegnap, ugyanis a devizapiacon a dollár éppen nyomás alá került és nagyjából 1 százalékkal értékelődött le a főbb devizákhoz képest. Ez a dollár-forint keresztre nézve azt eredményezte, hogy a jegyzések ismét 280 alá süllyedtek.