Rónai Egon az MTK Baráti Kör nevében írta azt, amit.
 
 
Az MTK labdarúgócsapata hiába kezdett jól Újvidéken, végül simán kikapott 3-1-re a Vojvodinától az Európa Liga-selejtező első körében, így idejekorán búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól. Még tartott a második félidő, amikor egy László Csabát élesen bíráló poszt jelent meg a csapat Facebook-oldalán, ám a bejegyzést hamar el is távolították.

Későb kiderült, hogy Rónai Egon volt az elkövető, a műsorvezető azonban később a saját Facebook-oldalára is kitette. Kísérőszövegnek ezt írta: „Tekintettel arra, hogy az MTK Budapest oldaláról valamelyik nyalonc eltávolította a bejegyzésem, kénytelen vagyok itt megosztani az alábbiakat.”

A Blikknek elmondta, a sorokat az MTK Baráti Körének - melynek alapítója - nevében írta. Ugyanakkor abban hibázott elmondása szerint, hogy nem a saját nevében, hanem véletlenül az oldal szerkesztőjeként tette közzé. Arról nem volt tudomása, hogy a Baráti Kör által korábban létrehozott oldalt a Facebookon már egy ideje átvette a klub, sőt, a BK létrehozott már egy új oldalt is. Rónai Egon és a Baráti Kör tagjainak szerkesztői jogosultságát elvették.

László Csaba nem kívánta kommentálni a történteket.