Se munkája, se tisztessége nem volt a férfinak, ezért prostituálta a feleségét, majd rárontott az egyik kliensre. Az ügyészség börtönt kér az elkövetőre.


Nem jelent jót, ha valakiről az ügyészség közleménye ad hírt. A 38 éves, munkahely és jövedelem nélküli tatabányai férfi ügye is elég szomorú. Más megoldás híján ugyanis úgy döntött, prostituálja a feleségét.

A férfi regisztrálta az asszonyt egy internetes oldalon, majd a lakásuk konyhájából, egy, az ajtón fúrt lyukon át ellenőrizte a feleség tevékenységét. Beindult a szégyenletes vállalkozás, a nő 2013. november és 2014. szeptember között havonta 45 ezer-300 ezer forintot keresett, a pénzt átadta a férfinek, majd azt közösen felélték.

Ez még nem jutott a hatóságok tudomására, tavaly szeptemberben azonban az egyik kliens kevesellte a szolgáltatást a 15 ezer forintjáért és az összeg egyharmadát visszakérte. Ezt hallva a vádlott kirontott a konyhából, kezében egy viperával és addig fenyegette felesége ügyfelét, míg az egy újabb tízezrest is elővett, csak, hogy megússza a kalandot.

A Tatabányai Járási Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő férfivel szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.