Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 30-án is!

Kos: Amikor azt éreznéd, hogy nem bírod a fáradtságot és friss levegőre, kávéra lenne szükséged, akkor hirtelen olyan infókat kaphatsz, amik rögtön energiabombaként működnek. Elkezdesz agyalni a fordulaton és nem állsz le szinte másnap reggelig.

Bika: Élvezd és értékeld, hogy van befolyásod a történésekre, most te határozol meg mindent a párkapcsolatodban is, mert te vagy éppen határozottabb, józanabb, nem terhel éppen semmi probléma és tudsz a szerelmedre koncentrálni.

Ikrek: Ne pocsékold az idődet játszmákra, kegyes hazugságokra, hogy megspórolj pár konfliktus. Nézz szembe vele, állj ki magadért, még akkor is, ha rémisztő és utálod a vitákat! Kell néha a súrlódás, hogy a dolgok előrébb mozduljanak.

Rák: A munkád nem köti le minden energiádat napközben? Ó, de szerencsés vagy! De hogy másokat ne hergelj ezzel, a gép előtt tevékenykedj, csetelj, levelezz, nem kell a melót utánozni, de ne is lássák, hogy lazítasz éppen!

Oroszlán: Élvezd a szuper légkört, a barátaid egymás után jelentkeznek be, hogy kivel mikor menj vacsorázni, bulizni, közben a pasid is szervezkedik, szóval el vagy kényeztetve programokkal és törődéssel. Már nagyon vágytál erre, ugye?

Szűz: Ha új ismerőseid vannak, vagy más kollégákkal kell éppen dolgoznod, mint máskor, akkor úgy érezheted, hogy az első tetteid alapján majd beskatulyáznak, ha hibázol, akkor az ügyetlenek közé... De ne aggódj ennél azért sokkal elnézőbbek, jó fej a banda!

Mérleg: Olyan témában, amit nem ismersz igazán, ne oszd meg a véleményedet, mert könnyen sértődés lehet belőle. Vagy ha a te döntéseden múlik ez a helyzet, akkor pláne ne vállald ezt a felelősséget!

Skorpió: Szinte kétségbe ejt, hogy körülötted mindenki mennyire topon van. Pörögnek, ezer ötletük van, amit egyből meg is valósítanak vagy legalább belefognak, te pedig alig bírod délelőtt összeszedni magadat. Csak kicsit több pozitív gondolat kellene és minden jobban menne.

Nyilas: Hiába alakulnak jól a dolgaid a munkahelyeden, a magánéletedben, az érzelmeid hullámzóak és kiszámíthatatlanok. Ez pedig képes minden harmóniát tönkretenni, ha nem figyelsz arra, hogy beszélsz a többiekkel.

Bak: Te sem szereted, ha korlátok közé szorítanak, ugye? Akkor te is próbáld meghagyni mások szabadságát. Akármilyen nehéz, igaz ez a pasidra is, szüksége van egy kis külön töltött időre. És a munkatársaid is hálásak lesznek, ha nem akarsz mindent csapatmunkában csinálni.

Vízöntő: Ha nem is mondasz ki minden gondolatot, nagyon az arcodra van írva. Ez is egyfajta kommunikáció, sose feledkezz meg arról, hogy akár egy pillantás is elárulhatja valakinek, mit gondolsz róla és ez még ma visszaüthet.

Halak: Kicsit le vagy lassulva, nem tudod tartani a lépést – de ezen ne húzd fel magad már reggel, mert elrontod így az egész napodat. Inkább vedd fel a ritmust, még akkor is, ha nem esik jól vagy szerettél volna más dolgokkal foglalkozni. Még a végén élvezni is fogod a pörgést!