Újabb fejlemények Pista és Zsanett szerelmi ügyében! A videóra vett szerelmi vallomás futótűzként terjed az interneten, három nap alatt közel egymillióan láttak már. A felvételen bizonyos Pista beszél néhány percben egy Zsanett nevű lányról és hívja őt randevúra a szökőkúthoz, szombaton öt órára. Sokan viszont egy Vodafone-reklámot vagy egy tréfát sejtettek a videó mögött.


Ha eddig azt hittétek, ez egy remek tréfa, tévedtetek. A Bors ugyanis kinyomozta, ki lehet az a bizonyos, titokzatos Zsanett. A lány nagyon is hús-vér személy, nemrég felfedte magát a nyilvánosság előtt. Ő az: 


A lap információiból kiderült, hogy Zsanett és - a sajnos reménytelenül - szerelmes Pista egy alig párezres kelet-magyarországi kis faluban élnek. Egy lakos azt is elárulta: a videó készítői biztatták fel Pistát, hogy rakja fel a Youtube-ra vallomását és hívja el egy találkozóra a lányt - igaz, a hősszerelmesnek azt mondták, hogy a lánynak nincs barátja. Zsanett egyébként huszonöt éves, boldog párkapcsolatban él, a Bors kérdésére elárulta, nem lesz szombaton ötkor a szökőkútnál.

A videó egyébként annyira felkapott lett, hogy a margitszigeti zenélő szökőkúthoz szintén szerveznek egy eseményt, amelyre már több mint tízezren jelezték, hogy eljönnek