Andy Vajna és felesége Tímea amerikai tartózkodásuk alatt ebben az 5100 négyzetméteres ingatlanban laktak Los Angeles felkapott kertvárosában a Gunston Drive-on.


Egy éves türelmes várakozás után 3 millió 573 ezer dollárért végül sikerült áruba bocsátani a luxusházat. Az épület árát kitartották. Okuk nem volt arra, hogy alkudozzanak velük, mert a ház Santa Monica és Beverly Hills között van. A környéken sok világsztár él, többek között Ursula Andress, Madonna, Kirk Douglas, Jacqueline Bisset, Jennifer Aniston és még jó néhány világhírű celeb.


Andy Vajna sajtósától az nem derült ki, hogy az ingatlanon miért adtak túl. Mindenesetre a luxusvilla fenntartási költsége becsült, átszámítva havi négymillió forintba kerülhetett. A költségek kifizetése nagy valószínűséggel nem jelentett nagy megpróbáltatást Andy-nek. Egy még pazarabb villa vétele azonban felmerülhet, ha csak azt vesszük, hogy esküvőjüket Antonio Banderas luxuspalotájában tartották – írja a Bors.


Nem valószínű, hogy az anyagiak miatt történhetett az eladás, hiszen Andy Vajnának 5 budapesti kaszinója is van, amiből 15 milliárdnyi bevétele is keletkezhetett – írta korábban a Bors.
Egy biztos, hogy a világhírű producernek szüksége van egy tengeren túli hajlékra, mert ő amerikai állampolgár. Ha nem is más miatt kell egy ottani bejelentett lakcím.


Magyarországon is vannak igényes hajlékok. Például a várban egy eladó ingatlan, amelyért 2,1 milliárd forintot kérnek. Hűvösvölgyben pedig egy 4400 négyzetméteres ingatlan 12 állásos garázzsal 1,8 milliárd forintért, amelyhez wellness részleg is tartozik. Van még egy gyönyörű 1930-as villa a Svábhegyen, amelyet eredeti állapotra állítottak vissza és az 5000 négyzetméteres ősparkját lelkiismeretesen gondozzák.ű

Forrás: borsonline