Blondie Bennett mindent megtesz azért, hogy egy buta szexjáték legyen. 


Az emberek többségének az a célja az életben, hogy minél okosabb, tanultabb legyen, ezért egész életében bővíti a tudástárát. Élnek közöttünk azonban olyanok is, akik szerint jobb butának lenni.

Blondie Bennett is a második kategóriába tartózik, ugyanis a 39 éves nő azt találta ki, hogy egy speciális hipnoterápia segítségével éri el, hogy butább legyen. A plázacica célja nem kevesebb, mint az, hogy ő legyen a legigazibb Barbie-baba a világon.

Bennet ennek érdekében spray-vel barnítja magát, valamint az összes testrészét feltöltette. Ennek eredménye az lett, hogy a nő sehol sem talál munkát a külseje miatt, úgyhogy kénytelen az anyjával élni, de ő ezt nem bánja.

Az élő Barbie elmondta, hogy az emberek gyakran megkérdezik, hogy miért akar hasonlítani a játékra. Erre a nő válasza az, hogy ki ne akarna Barbie lenni, hiszen a babának semmi gondja az életben, és még szép is, tehát neki van a világon a legjobb élete.

Blondie Bennett 2Bennett eddig nem kevesebb, mint 25,000 dollárt, azaz 6,5 millió forintot fizetett azért, hogy a játékra hasonlíthasson. A nő mániája egészen kicsi korában kezdődött, amikor a babájával játszott. Tinédzserként befestette szőkére a haját és különböző játékboltokban dolgozott.


A plázacica arról is beszélt, hogy korábban kettős életet kellett élnie, mert ő Barbie akart lenni, de a társadalom miatt normális emberként kellett viselkednie, most viszont elhatározta, hogy eléri, hogy mindenki egy szexjátékot lásson benne, ehhez pedig elengedhetetlen az, hogy buta legyen.

Forrás: neon.hu