Megvan az első heti program, koncertek és sorozatok jönnek sorra.


Az M2 helyén, este és éjjel Petőfi TV néven megy a program. Március 16-án az Életművész című műsorban Lovasi András tűnik fel, este koncert lesz, hajnalban a Gyilkosság című sorozat rajtol. Másnap megint az A38 hajóról jön a zene, elindul a Twin Peaks újabb ismétlése.

AJÁNLOTT KULTURÁLIS HÍREK

Március 18-án megint csak koncerteket láthat a Petőfi TV-re kapcsoló érdeklődő, illetve belekezdhet az Egyszer volt, hol nem volt című szériába. Másnap a Borgiák című sorozat indul el, egy nappal később a Camelot, de megnézhetünk egy Munkaügyek-ismétlést és a Fapad első részét, amely szintén lement már máshol, akárcsak az említett amerikai sorozatok.

AJÁNLOTT KULTURÁLIS HÍREK

Március 21-én az Akvárium című angol dráma lesz a képernyőn, és a PASO egy koncertjét is végigugrálhatjuk a tévé előtt, ha nincs bulimeghívásunk, és az alsó szomszéd is bevette már az altatót. Másnap Palya Bea, megint csak az A38-ról, Magyarország, szeretlek-ismétlés várható. Lesz egy Izland mozgásban című magyar ismeretterjesztő film is, csak győzzünk ébren maradni, ez hajnali négy után kerül adásba.