A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Úgy látszik, megbolondult a világ és Ön nem is találja benne a helyét. Mintha mindenki összeesküdött volna Ön ellen, egyszerűen képtelenek meghallani a szavát, ha mégis, akkor csak azért, hogy ellentmondhassanak. Két dolgot tehet. Elfogadja ezt, beletörődik és engedi, hogy mások irányítsák, vagy hátat fordít nekik és megy a saját feje után, legfeljebb mindezt magányosan, egyedül kell végigjárnia a mai útját.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Viharos nap vár Önre, mely komolyan megterheli az érzelmi életét. Meg kell élnie a tomboló vihart ahhoz, hogy megtalálja a helyes választ. Ezért aztán ne nyomja el magában a feszültséget, engedje szabadjára még akkor is, ha tudja, ezzel megbánthat másokat. Helyezze saját magát előtérbe, igenis szükség van olyan napokra, amikor nem rendeli alá magát mások érdekeinek, hanem kiáll saját magáért.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Több feszültségre kell felkészülnie, mint azt még elviselhetőnek tartana. Nem tehet túl sokat ellene, hisz nem Ön irányítja az eseményeket. Ha nem küzd azért, hogy a kezdeményezést magához ragadja, máris nagy lépést tett meg annak érdekében, hogy átvészelje ezt a napot. Egy gonddal kevesebb, ha lemond arról, hogy saját kénye-kedve szerint alakuljanak az események. Az ismeretlen ráadásul még kellemesebb is lehet, mint az Ön elképzelései.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Ingerlékeny és ezt nehezen fogadja el a környezete. Nem csoda, hisz képtelenség a kedvében járni, márpedig a családtagok szerették volna Önt meglepni azzal, hogy lesik minden kívánságát, kényeztetnék. Miért zavarja annyira, hogy Ön van a középpontban? Megérdemel egy olyan napot, amikor nem rendeli magát alá mások érdekeinek, hanem önmagát teljesen elengedve átadja magát másoknak, még akkor is, ha igazából Önt az táplálja, ha kiszolgálhatja a szeretteit.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Képes minden apróság miatt veszekedni, márpedig kár ezzel elrontani ezt a remek napot. Miért ilyen kötekedő, másokon próbálja meg levezetni azt a feszültséget, amely Önben tombol? Inkább keressen alkalmat arra, hogy kicsit félrevonuljon és tisztázza az érzéseit. Ha egyedül nem megy, találkozzon egy olyan emberrel, akivel ezeket a dolgokat átbeszélheti, talán ezzel gyorsabban lezárhatja a zűrzavart.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Bánatosan ébred, még a tegnapi érzelmek hatása alatt áll. Nem is kell siettetni a fájdalom megélését, annak át kell járnia minden porcikáját ahhoz, hogy aztán elengedhesse. Komoly veszteségeket kellett elkönyvelnie, volt olyan, amelyet nem volt ideje igazán megélni, mert egyéb problémák akkor ezt nem engedték. Gyújtson bátran gyertyát és ne csak képletesen, a fényénél pedig merengjen el a múlton.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Olyan dolgokat is képes megvalósítani, amire képtelenek érezte magát. Ez adjon erőt ahhoz, hogy máskor is merjen belevágni az ismeretlenbe, hisz itt a bizonyíték arra, hogy alábecsüli önmagát. Sok lehetőség bukott már el azon, hogy nem érzett magában kellő energiát ahhoz, hogy elkezdjen valamit, amivel nincs tisztában, nem látja előre a nehézségeit. Lám, a váratlan nem feltétlenül nehéz is, legfeljebb szokatlan megoldásokat igényel.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Kellemes partner, szeretet uralja a szívét. Ilyenkor roppant megértő és elfogadó, nem csoda, ha szívesen veszik körül a szerettei. Ahogyan Ön képes másokra figyelni, ugyanezt kapja vissza. Bár úgy tervezte, háttérbe vonul, végül mégis Ön lesz az, aki irányíthat és a saját érdekeit juttatja érvényre. De most ezt úgy éri el, hogy mások is képesek Önnel azonosulni, nem a határozottságával és a mindenáron vezetésre törekvéssel.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Igazi kihívásokat támaszt maga elé, mert úgy érzi, képtelen pihenni vagy tétlenül eltölteni ezt a napot. Szeretne valami olyat véghezvinni, ami emlékezetessé teszi végül ezt a hétvégét. A családban azonban csak Ön vágyik arra, hogy aktívan, munkával teljen az idő, így segítségre ne is számítson. Ez ne szüljön feszültséget, el kell fogadnia, hogy nem mindenkiben tombol olyan tettvágy, mint Önben.

BAK: (december 22 - január 20.)

Végre megtalálja azt a belső egyensúlyt, amire már annyira vágyott. Sikerül letisztáznia magában az érzelmi viharokat, elcsitulnak a belső ellentétek. Ez egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy másokra is figyeljen. Az elmúlt időszak zűrzavarában többeket is megbántott, ideje tőlük elnézést kérni. Tegye ezt egy kicsit másképp, ne pusztán szavakkal bizonyítsa, hogy megbánta a történteket, hanem valami különleges, meglepő módon.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Különösen vonzó jelenség a mai napon. Ezt természetesen a külsejének is köszönheti, azonban ez semmit nem érne a kisugárzása nélkül. Az a belső béke, amely érezhető Ön körül lelki táplálék a családtagok számára is. Ezért nem meglepő, ha keresik a társaságát, tanácsot kérnek Öntől, a problémáikat a nyakába zúdítják. Remekül állja a sarat, képes megbirkózni mindazzal a teherrel, amelyet a szerettei helyeznek a vállára.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Összefogja a családot és olyan irányba tereli az eseményeket, mely igazán tetsző Önnek. Együtt lehetnek, már önmagában ez a tény energiával tölti el, de hogy ezt aktívan és békében teszik, olyan pluszt ad, amely lehetővé teszi, hogy valóban remekül érezzék mindannyian magukat. Közös programok, meghitt beszélgetések, őszinte szavak adják azt a többletet, amely egyébként már régóta hiányzott az életükből.