Október 23-án Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány, Schmuck, Fodor, Bokros és a többi egy színpadon fognak szerepelni. A baloldal ujjong az összefogás láttán. Most a számukra ünneprontó leszek, amikor megírom, hogyan látom én ezt a kutyakomédiát.

1. A színpadon csupa leszerepelt, régi és alkalmatlan ember fog szónokversenyt tartani. Beszélnek majd az összefogásról, hülyítik szegény szerencsétleneket, akik még hisznek nekik, miközben egy kanál vízben megfojtanák egymást.

2. DopeMant, a köztársasági elnöküket (!) már ki is túrták a "nagy szövetségből".

3. Ezeknek az embereknek számtalan évük és lehetőségük volt, hogy bizonyítsanak, de mind belebuktak. Gyurcsány és Bajnai miniszter és miniszterelnök volt, Mesterházy államtitkár, Fodor és Bokros miniszter. Éveken át vezették az országot, munkájukat lopások, hazugságok és csalások kísérték. Nem volt elég?

4. Aki hisz ezeknek, annak vagy rövid távú a memóriája, vagy mazochista, vagy feledékeny mazochista.

5. A demokráciát féltik Orbántól, de egy fikarcnyit sem jobbak nála. Ha nekik lenne kétharmaduk ugyanezt csinálnák, csak más szlogenekkel.

6. Azon a színpadon olyan emberek fognak felszólalni, akik az 56-ot leverő Kádár politikai utódai. Kádárjugendek. Egyszerűen szánalmas, hogy van képük kiállni és október 23-án beszédet tartani.

7. Aki rájuk szavaz, az a múltra szavaz. Neki a figyelmébe ajánlom, hogy a fiatalok körében már a Jobbik a legnépszerűbb párt. Ez pedig nem véletlen. A jövőt nem lehet megállítani!

8. Bizonyára azt fogják majd mondani, hogy sok lúd disznót győz. De az igazság az, hogy itt csak sok disznó akar megint disznóólat csinálni Magyarországból.

Nos, ennyi a véleményem róluk.

jobbik.hu