A Fidelitas szerint az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon most sem hajlandó felelősséget vállalni múltbeli tetteiért.

MTI - A Fidesz ifjúsági társszervezete vasárnap közölte, hogy Gordon élete címmel interaktív honlapot indítottak Bajnai Gordon volt miniszterelnök "kétes ügyeiről".

Az Együtt-PM szövetség szerint szándékos hazugságok, elferdített tények és gyáva sejtetések keverednek egymással a honlapon. Közölték: Bajnai Gordon és az általa vezetett szövetség visszautasít minden rágalmat, a weboldal hazugságait és rágalmait tételesen cáfolni fogja, illetve minden lehetséges és szükséges esetben jogi útra tereli az ügyet.

A Fidelitas országos elnöksége erre válaszul hétfőn felszólította Bajnai Gordont, hogy ügyvédekkel való "izmozás" helyett álljon ki és adjon megnyugtató választ néhány kérdésre. Így például arra, hogyan tartja összeegyeztethetőnek a szakértelmet azzal a ténnyel, hogy miniszterelnöksége egyik évében hét százalékkal csökkent a gazdaság. "Felelősséget vállal-e azért, hogy akkor, amikor ő volt a Wallis vezérigazgatója, csődbe ment a cég által tulajdonolt, több száz családnak megélhetést nyújtó Hajdú-Bét?" - tették fel másik kérdésüket az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A Fidesz ifjúsági társszervezete szerint itt az idő, hogy a volt kormányfő végre vállalja a felelősséget, a gordonelete.hu "ehhez nyújt neki segítséget".