A Belügyminisztérium (BM) legfeljebb nettó 311 millió forint keretösszeggel nyílt közbeszerzést írt ki szállodai rendezvényszervezésre és catering szolgáltatásra - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MTI - A kért szolgáltatás a tárca hatáskörébe tartozó uniós fejlesztésekhez kapcsolódik. Ide tartozik például a rendőrség elektronikus feldolgozó rendszerének korszerűsítése és az Építésügyi Monitoring Rendszer (ÉMO) komplex működését biztosító, településrendezési tervek digitalizálása is.

A teljes keretösszeg két részből áll, az első rész a rendezvényszervezés, szállodai és éttermi szolgáltatás, amelynek a  keretösszege legfeljebb nettó 232 millió forint lehet. A második rész a catering szolgáltatás, maximum nettó 79 millió forint értékben.

A nyertes ajánlattevő a szolgáltatásokat a pénzügyi keret kimerüléséig, de legkésőbb a szerződés megkötésétől számított 32 hónapig teljesíti.

Nem tehet ajánlatot az a társaság, amely a megelőző három üzleti évben, az első részben szereplő szolgáltatásokból nem tett szert legalább nettó 90 millió forint árbevételre. A második résznél nettó 40 millió forintos forgalom a követelmény, az utóbbi három évben, összesen. 

Az utóbbi három évből referenciákat is fel kell mutatni. Így  legalább 5 darab rendezvényszervezés, szállodai és éttermi szolgáltatási referenciát kell igazolni, összesen legalább nettó  60 millió forint értékben. A catering szolgáltatásoknál 4 referencia a feltétel az utóbbi három évből, ezek összértékének el kell érnie a nettó 10 millió forintot.

Az ajánlatok beadási határideje október 1. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az ajánlatkérő az ár-megajánlásokat arányosítja egymáshoz.