Kecskemét – Megszűnt a forgalomkorlátozás annak a balesetnek a helyszínén, melyben egy gyermek életét vesztette, míg további három ember megsérült az 51-es főúton, Dunapataj külterületén - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Virág Edit elmondta: a helyszínelést követően a műszaki mentés is befejeződött az 51-es számú főút 101. kilométerénél, Dunapataj és Harta között, ahol a rendőrség megszűntette a korábbi forgalomkorlátozást.

A sajtóügyeletes korábban arról tájékoztatott: a csütörtök délután fél 6 körül történt balesetben egy személyautó előzés közben frontálisan ütközött egy szemből érkező kamionnal.

Az autóban négyen ültek, közülük egy hatéves kislány a helyszínen életét vesztette. A járművet a gyermek 37 éves budapesti édesapja vezette, aki a gépkocsiban utazó 15 éves fiához és egy ugyancsak 15 éves lányhoz hasonlóan megsérült.

Az MTI információi alapján a kiérkező mentők a sofőrt könnyebb sérülésekkel, míg fiát súlyos-életveszélyes, a fiatal lányt pedig válságos állapotban szállították kórházba.