Bizarr tragédia történt egy liverpooli idősek otthonában: egy 91 éves néni gurulós járókeretével sétált a folyosón, amikor egy másik bentlakó elektromos kerekesszékével elgázolta. A néni a kórházba szállítás után néhány nappal belehalt sérüléseibe.

A 91 éves dédmama, Joan Woods a liverpooli Grace Lodge otthonban élt. Egyik nap kerekes járókeretével sétált a folyosón, amikor egyik lakótársa - akit nem neveznek meg a források - egy elektromos kerekesszékkel nekiment.
A szerkezet mindössze 6 km/órás sebességgel ment, ám az idős nénit így is felborította, aki olyan szerencsétlen sérüléseket szenvedett, hogy kilenc nappal kórházba szállítása után elhunyt.
A későbbi vizsgálatok szerint a szék lábtartója akadt be Joan lábszárába, emiatt esett el. A kórház tájékoztatása szerint az esés következtében súlyos fejsérülést szenvedett, ez vezetett végül halálához, írja a Mirror.
Az otthon vezetői szerint az elektromos szerkezet teljesen rendben volt műszakilag, és megfelelt a biztonsági előírásoknak is, ezért engedélyezték használatát az intézmény folyosóin. A balesetet okozó idős nő is beszámítható volt. 
A halottkém vizsgálati eredményeit is figyelembe véve végül tragikus balesetnek minősítették Joan halálát, így nem emeltek vádat a másik nyugdíjas ellen, és az otthon felelősségét sem vizsgálják.