A nyár nem csak nyaralásra és pihenésre alkalmas évszak. A napsütéses délutánok és langyos esték születésnapok, esküvők és kertipartik megünneplésére ideális.

Külön trendek és öltözködési szokások épülne ezekre a rendezvényekre, nem mindegy milyen színt viselünk, és milyen stílusú ruhát választunk, a kiegészítőkről nem is beszélve. A barátok körében közkedvelt szokás, hogy egymáshoz öltöznek. Ez egyfelől kihívás, de ugyanakkor remek játék is. Az egyetlen szabály, hogy ne öltözzük túl az ünnepeltet. A többi már a fantáziánkon múlik. Az idei nyári partik hangulatát F. Scott Fitzgerald nagysikerű regénye, A nagy Gatsby ihleti. A 20-as évek Amerikájában játszodó történetben a csillogásé és a divaté a főszerep. A ruhák fodrosak, pimaszul rövidek, a kalapok, cipők feltűnőek, drámaiak. Melyik nő ne szeretne egyszer igazi dáma lenni az éjszakában?

Nem kell ahhoz Amerikában kortyolgatni a koktélokat, bárhol és bármikor élvezhetjük a luxust. A Salamander felkészült a partiszezonra, a polcok megteltek a szebbnél szebb lábbelikkel. A hangsúly a nőiességen van. Feltűnő magassarkak, vonzó díszítések, visszafogott színvilág. Minden nő megérdemli, hogy saját filmjének főhősnője legyen. Ehhez biztosítjuk mi a tökéletes lábbelit.


Nyáron, ha cipőről van szó, a letisztult és világos színek dominálnak. A feltűnő, erős színek inkább a ruháknál és a táskákon mutatkoznak meg. A Salamander törtfehér magassarkúja ideális választás szinte bármilyen színű ruhához. Ha kontrasztot szeretnénk elérni, fekete ruhával is párosíthatunk egy ilyen lábbelit, de szóba jöhet a kék, a pink, és a sárga is. A sarokrész arany díszítése további arany kiegészítőket vonzz magával: karkötők, nyakláncok, fülbevalók remekül párosíthatóak hozzá. A cipő vastag sarok megoldása kényelmes lépteket biztosít, a Salamandernek a divat mellett a  minőségre is éppoly fontos.

Forrás: ricsajok.hu