Victoria Beckham a Kínai Központi Televízió műsorában olyasmire ragadtatta el magát, amire még nem volt példa. 

Ha jobban belegondolunk, akár azt is mondhatnánk, kisebb csoda történt a hét végén. Mr. és Mrs. Beckham ugyanis Kínába utazott, hogy ott is népszerűsítsék Victoria divatvonalát, másrészt, hogy részt vegyen egy televíziós talk-show felvételén. Nyilván nem mindennapi eset, hogy egy angol házaspár - dacára a világhírnek - a Központi Kínai Televízió műsorában kaphat helyet, főműsor-időben. De tény, hogy a "nyugdíjas" focista és felesége most itt bukkant fel.


(Fotó: Getty Images)
 
Victoria pedig, talán életében először, felszabadult, laza és mosolygós volt - pont olyan, ahogy David látni szereti őt. Ezért rögtön ki is posztolt egy személyes képet a Twitterre, ahol Victoria teli szájjal nevet. "Mondtam nektek, hogy mosolyog" - kommentálta a fotót a férj.

(Fotó: Getty Images)

De a legdöbbenetesebb tényleg az volt, amilyen őszinte kedvességgel válaszolt Victoria a műsorvezető kérdéseire, nyoma sem volt a hideg, tartózkodó, sőt olykor pöffeszkedő angol stílusnak. Amikor pedig férje is mellé állt a színpadon, Victoria még szélesebben mosolygott és lehető legnyugodtabb módon mutatta be divatkollekcióját.

(Fotó: Getty Images)

A pár egyébiránt pontosan úgy festett, mint egykoron Angelina Jolie és Brad Pitt. Vic ceruzavékony alakját egy gyönyörű, saját tervezésű piros ruhába rejtette, Brad pedig klasszikus, galambszürke öltönyt viselt. Remekül mutattak egymás mellett, de mindez mit sem ért volna Mrs. Beckham elragadó és igencsak ritka mosolya nélkül.