A Bika eredményei a hét közepére helyreállítják lelki egyensúlyát, az Ikreket a péntek új tervekkel lepheti meg, a Szűz jövedelmező, hosszú távú munkaajánlatokat kaphat. 

Heti horoszkóp
2013. június 24-től 2013. június 30-ig
 
Kos (márc.20. – ápr.19)
A hét elején ön elé tornyosuló szakmai akadályok csupán annyit jelentenek, hogy más módon kell próbálkoznia. Vegye elő gyakorlati érzékét, legyen türelmesebb, alaposabb, így a hét közepére már kedvező, hosszabb távú ajánlatokat kaphat. A pénteki konstellációk kellemetlen, de szükséges papírmunkák, utazások, tanfolyamok megkezdésére sarkallják. A hét végére hajlamos lehet túlvállalni – és ezzel kimeríteni magát. Vasárnap egy családi konfliktus is fellángolhat, ill. valamilyen, lakással kapcsolatos probléma merülhet fel. 

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Nyomott hangulatban kezdi a hetet, pedig legalább anyagi, üzleti területeken nincs oka panaszra. Eredményei a hét közepére helyreállítják lelki egyensúlyát: immár a pénzügyi háttér is megvan tervezett utazásaihoz, tanulmányokhoz vagy más hosszabb távú tervekhez. A hét második felének bolygóhatásai újabb üzleti sikereket ígérnek, de az eredményekért keményen meg kell dolgoznia. Egy költséges, de hasznos beruházás is időszerű. A hét vége erős túlzásokra hajlamosítja: vasárnap, ha teheti, térjen ki a konfliktusok elől. 

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
A hét elején nem érzi otthonát túl meleg fészeknek. Nem lehet, hogy ön is kissé mostohán bánik partnerével? A hét közepe kedvez az ingatlannal, értékpapírokkal kapcsolatos ügyleteknek, esetleg valamilyen terápia révén mozgósíthatja lelki tartalékait. A pénteki konstellációk különös álmokkal, új tervekkel lephetik meg, egyszersmind ezek megvalósítására ösztönzik Partnere, társulásai is segítenek. Ennek ellenére ne tévessze össze az elvileg lehetségeset a konkrét eredményekkel: hét végén veszélyes túlzásokba eshet. 

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Ne vegye zokon, ha a hét elején, párkapcsolatában vagy karrierjével kapcsolatban elutasításra talál. A „nem”- ből még mindig lehet „igen”, ha eredetisége mellett állhatatosságát, kitartását is bizonyítja. Partnerét a hét közepén könnyen megbékítheti, ha megosztja vele nagy terveit, belevonja a baráti programokba. A pénteki konstellációk hatására sebezhetőbbé válik, mint beismerné, és a valóságtól is elrugaszkodhat. Pedig szakmai elképzeléseit föld közelbe is hozhatja, ha hagyja őket beérni. Sajnos, a hét végén nehéz lesz megőriznie realitásérzékét. 

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Ne hagyja, hogy ingerültsége tönkre tegye legjobb lehetőségeit: ha tervei akadályokba ütköznek, kérjen segítséget barátaitól, de más támogatókat is találhat. A hét közepén, karrierjével kapcsolatos kérdésekben hallgasson megérzéseire, így hosszú távon is kedvező változásokat indíthat el. A pénteki konstellációk új célkitűzéseket hozhatnak és új barátokkal is megismertethetik. A hét végén újra hatalmába kerítheti az az ingerlékenység, ami már eddig is sok gondot okozott. Ne adja fel bosszúságában legígéretesebb kilátásait. 

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Anyagi gondokkal kezdődik a hét: ahelyett hogy elkeseredne, mozgósítsa kapcsolatrendszerét. Két napon belül jövedelmező, hosszú távú munkaajánlatokat kaphat. A hét második fele házasságáról, társas kapcsolatairól szól. A pénteki konstellációk megújulást jeleznek ezen a területen: az alapvetően pozitív folyamatok azonban érzelmi sérüléseket is okozhatnak. A hét végén sokkal érzékenyebb lehet a szokásosnál, a régi sérelmek – különösen a féltékenységből, bizalmi kérdésekből fakadók – komoly terhet jelentenek szerelme számára. 

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Attól, hogy hétfő reggel nincs kedve dolgozni, még nem kell főnökére borítania az asztalt. Ha úgy érzi, jelen pozíciója gúzsba köti, csendben keressen új lehetőségeket. A hét közepe remek alkalom arra, hogy tisztázza igényeit és szükségleteit: egy enyhébb megfázás jó ürügy az otthon maradásra. A pénteki konstellációk új önmegvalósítási irányokba terelik: egy  őszi fogyókúrától az életfeladat kereséséig minden elképzelhető. Az új tervekbe annyira beleéli magát, hogy a hét végén minden pénzét hajlamos lehet elszórni. Legyen takarékosabb! 

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
A hét elején a munkahelyi légkör fagypont alá süllyed: ne tetézze a bajt rugalmatlanságával. Kedd – szerdán karizmatikus fellépésének köszönhetően ismét visszahódíthatja állásait, de ha eredményeit tartósítani szeretné, realitás érzékét is meg kell őriznie. A pénteki konstellációk misztikus, kissé hátborzongató élményeket tartogathat, talán érdemes lehet egy nyár-indító tisztító – regeneráló kúrába is belekezdenie. A hét vége folyamán egy merész látomás annyira elbűvöli, hogy ismét hajlamos lehet elszakadni a valóságtól. Kerülje a túlzásokat! 

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
A hét elején úgy érzi, partnere túlságosan birtokolni akarja - pedig valószínűbb, hogy jogos követelményeket választ. Amennyiben komolyan gondolja kapcsolatukat, hagyja abba a csapongást, vállaljon több elkötelezettséget, így a hét közepére kisimulhatnak. A hét második felében összpontosítson karrierjére. A legjobb. egyszersmind a legkockázatosabb lehetőségei akkor adódnak, ha befektetésekkel, értékkezeléssel foglalkozik. A hét végén ismét felkavarodhatnak társas viszonyai: párjával, barátaival egyaránt legyen nagyon figyelmes. 

Bak (dec.22. – jan.20.)
A hét elején nem reagál megfelelően a különböző helyzetekre: családtagjaival szemben túl merev, munkahelyén pedig túlságosan rugalmas. A hét közepén egy szerelmi élmény, hobbi, felhőtlen szórakozás, kreatív tevékenység helyre állítja lelki egyensúlyát. A pénteki konstellációk  a munka és a napi szokások életterületén jeleznek változást. Talán jó ötlet lenne egy rövid tisztító kúrába kezdeni. A hét végén azonban partnere újra próbára teszi türelmét. Fogadja el, hogy neki is lehet rossz napja: a viták rengeteget árthatnak kapcsolatuknak. 

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
A hét elején sehogy sem akarnak elindulni ügyei: okmányokkal, közlekedés, ügyintézés közben egyaránt meggyűlhet a baja. Hagyja ezeket a tevékenységeket a hét közepére: megtalált belső egyensúlya környezetére is jó hatással van. Péntektől a bolygóhatások új szerelmi élményekkel gazdagítják: talán közvetlen környezetében botlik a nagy Ő-be? Kreativitását is elismerik. A hét végén hajlamos lehet túlzásokba esni: ha szombaton kirúgott a hámból vagy túlerőltette magát, vasárnapra akár váratlanul meg is betegedhet. 

Halak (febr.19.- márc.19.)
Átmenetileg meghiúsult tervei arra késztetik a hét elején, hogy családi ügyekkel, otthonával  foglalkozzék. Higgye el, megéri. A hét közepén nagy hasznát veheti kiterjedt kapcsolatrendszerének. A közös tervek, spontán ötletek megvalósításához azonban sok valóság érzék is szükséges. Pénteken ismét hajlamos lehet két végén égetni a gyertyát: egy meggondolatlan szerelmi kaland alaposan felkavarhatja életét. A hét végi hatások kedveznek az ingatlannal kapcsolatos üzleteknek, lakásfelújítási munkálatoknak, nagytakarításnak.