A 21. század az anti-aging tudomány új korszakát harangozza be és kortól függetlenül fantasztikus lehetősége k nyílnak az ember és egészsége számára. A legújabb tudományos eredmények felfedték a telomerek szerepét a hosszú és mindenekelőtt egészséges élet biztosításában.

Eddig képesek voltunk a megfelelő tápanyagokkal az öregedési folyamatot rendkívüli módon lassítani, mostantól azonban még vissza is tudjuk fordítani! A telomerek, mint fontos kiindulási pont az igazi anti-aging számára A telomer a kromoszóma végén ismétlődő DNS-szekvencia.

A sejt osztódásakor a telomer minden alkalommal veszít valamennyit a hosszából. Végül a telomer elhasználódik, és a sejt már nem képes többé osztódni és megfiatalodni. Ezt követően a sejt állapota mind rosszabbá válik, a megbetegedés kockázata megnő, míg végül a sejt elhal. A különböző terhelő tényezők fokozzák a telomerek rövidülési tempóját, ami felgyorsítja a biológiai öregedés ütemét. Sok öregedéssel összefüggő panaszt a rövid telomerekkel hoznak összefüggésbe. Az újabb ismeretek ezen túlmutatnak, miszerint a telomereknek nem csupán a hossza, hanem a minősége is fontos. Az öregedési folyamat pozitív befolyásolási módja a lassító hatása. A telomerekkel összefüggésben ez annyit jelent, hogy késlelteti a rövidülésüket és támogatja javító funkciójukat, ezáltal a telomerek minősége javul, és hosszabb ideig sértetlenek maradnak. Emellett a helyes – az antioxidánsok lehető legszélesebb körét felölelő – táplálkozás is fontos szerepet játszik.

Ön ma már abban a helyzetben van, hogy a telomereit újra meghosszabbíthatja minőségük egyidejű javítása mellett, ezáltal biológiai óráját ténylegesen visszafordíthatja. A legújabb tudományos kutatások rámutattak, hogy ez valóban lehetséges. A jövő mondhatja meg, hogy a telomerek sikeres meghosszabbítása az irodalomból ismert „fiatalító forrást“ jelenti-e az emberiség számára.

Néhány tanulmány már rámutat, mely speciális tápanyagok támogatják a telomerekegészségét. Ezek közé számítanak: a kvercetin, a zöld tea, a katekin, a szőlőmagkivonat, a kurkumin és a rezveratrol. Különösen a szőlőmagkivonat és a kurkumin mutatnak hosszabb telomer-generálási képességet.

Már tudjuk, hogy a rövid telomerek jellemzően a rossz DNS-szerkezet és a csekély fiatalítási képesség velejárói. Ezzel szorosan összefügg a rák és a szívbetegségek magasabb kockázata. Egy érdekes tanulmány 662 embert követett végig gyermekkorától 38 éves koráig a HDL- értékük (a „jó“ koleszterin) mérésével.

Akik a legmagasabb HDL-szinttel rendelkeztek, azok telomerei is a leghosszabbak voltak. A kutatók úgy hiszik, hogy ez a csekélyebb mértékű, szabadgyökök okozta kumulatív gyulladási károkra vezethető vissza. Ez a tanulmány megmutatta, hogy egy alacsonyabb HDL-szint nemcsak hogy bizonyos betegségeket von maga után, hanem a telomerektől is áldozatot követel, mellyel akadályozza a DNS-védőfunkciót és ez által további degeneratív folyamatokat vált ki. Természetesen minden krónikus egészségügyi probléma gyulladásokkal és a szabadgyökök okozta károsodásokkal jár. A különböző kórképek összefüggésbe hozhatók a rövidebb telomerekkel is, mint ahogy az a COPD (krónikus obstruktív légúti betegség, tartósan
beszűkült hörgőkkel) esetében igazolást nyert.

A SISEL kiértékelte a tudományos ismereteket és megtalálta hozzá azokat az erős hatóanyagokat, melyek a telomereket támogatják. Tom Mower az új TS-X termékkel egy világszerte egyedülálló receptúrát fejlesztett ki. Összetétele rendkívül hatékony, mivel figyelembe vettek valamennyi ismert kutatási eredményt, és így a TS-X-ben megtalálható a következő két hatékony összetevő is: az astragaloside és a bacoside! Az astragalus növény Kínából, míg a bacopa Indiából származik. A bacopa leveléből a bacoside, míg az astragalus gyökeréből az astragaloside vonható ki. Ezeknek az anyagoknak
a kinyerése igen nagy ráfordítással oldható meg, így kereken 3 tonna astragalus növény szükséges egy kis mennyiségű astragaloside kivonásához. Ez igen megdrágítja a gyártási folyamatot. 

A tudósok rámutattak, hogy feltétlenül figyelembe kell venni egy további szempontot is, ha valaki a saját telomereit támogatni kívánja: Egyidejűleg mindenképpen aktiválnia kell a szirtuinjait is. A szirtuinok azok a gének, melyek lehetővé teszik a növekedést, és fontos szerepük van a test általános regenerációjában is. Többek között a Harvard Egyetemen is kiterjedt tanulmányokat folytattak a telomerekről, és figyelemre méltó kijelentéseket tettek.

Az Eternity termékünk összetétele hatékony és magas koncentrációjú, mely reaktiválja a szirtuinokat a szervezetében. Persze egy különösen szigorú diétával is aktiválhatja bizonyos időre ezeket a szirtuinokat. Azonban az Eternity használatával ez nem csupán ésszerűbb és hatékonyabb, hanem célszerűbb, de mindenekelőtt tartósabb is. Ha most az Eternity hatása összegződik a TS-X hatásával, akkor egy látható fiatalodási folyamatot fogunk megélni.

Hiszen a szirtuinok reaktiválásának és a telomerek támogatásának kombinálása jelentős változásokat jelent az öregedési folyamat számára, és ennek következményeként jelentős változásokat okoz majd egészségi állapotában is. 

Forrás: http://hajraegeszseg.hu